Persoonlijk advies

Wij informeren u over elk detail, dat bijdraagt tot een goede voorbereiding en het optimaal genieten van uw cruise.
De informatie en het advies worden op maat verstrekt, met aandacht voor zijn of haar eigen zorgbehoefte. Daarbij is ons uitgangspunt niet ‘wat zijn uw beperkingen’ maar vooral ‘wat zijn uw mogelijkheden’.

Zorgbegeleide groepsreizen

Bij onze begeleide groepsreizen ervaart u de persoonlijke service niet alleen voor uw cruise, maar ook tijdens uw vakantie aan boord. Tijdens deze speciale zorgcruises is gespecialiseerde en Nederlandssprekende verpleging aan boord om u dagelijks te assisteren. De verplegenden en verzorgenden assisteren bijvoorbeeld bij het aantrekken van steunkousen, het toedienen van injecties of medicatie, douchen en aankleden etc. Uw zorgbehoefte wordt bij boeking met u besproken, zodat we bij boeking snel in kaart hebben of we de zorg, die u nodig heeft, kunnen leveren. Doorgaans wordt contact opgenomen door de verpleegkundige, die de reis gaat begeleiden om uw zorgbehoefte met u door te nemen.

Hulpmiddelen

U kunt uw rolstoel, scootmobiel of rollator meenemen aan boord. Het is wel belangrijk dat de informatie hierover (gewicht, afmetingen etc.) in een zo vroeg mogelijk stadium aan de rederij wordt doorgegeven. U ontvangt hiervoor formulieren van ons bij uw boekingsbevestiging. Soms zijn er andere hulpmiddelen benodigd, zoals bijvoorbeeld een tillift. Dergelijke bijzonderheden en mogelijkheden, die wij kunnen bieden, worden door de verpleegkundige met u besproken.